Selamat datang di website kami di www.imaginationmusicstore.com Kami adalah distributor penjual professional sound system, pro audio, mic, conference system, dan alat musik terlengkap di Jakarta! Pastikan anda melihat halaman PROFIL terlebih dahulu untuk melihat ketentuan yang berlaku
  • JBL EON615
  • Novation Launchkey Mini MKII MIDI Controller
  • Yamaha HS5 Active Monitor Studio
  • HK Audio Lucas Nano 300
  • Audio Technica AT2020
  • Focusrite Scarlett Studio Pack 2nd Generation
  • Sennheiser EW 335 G3 Cardioid Microphone Wireless System
  • Ibanez Talman TMB100 4-String Electric Bass Guitar
  • Tama Superstar Hyperdrive Maple ML62HZBNS 6-piece
  • Behringer CMD Studio 4A DJ Controller
  • Pearl Crystal Beat 6-Piece Shell Pack Ultra Clear
  • GFI System Specular Tempus Reverb & Delay Guitar Pedal
  • CORT CEC-1-OP Acoustic Electric
  • Mooer Red Truck Effect Strips
  • Mooer GE-200 Multi Effects and Amp Modelling
  • Trace Elliot ELF 200-watt Micro Bass Head
  • TC Electronic Hall of Fame 2 Reverb Pedal
  • Tokai AST-96SH OTM Limited Edition Japan - Ocean Turquoise Metallic with matching headstock
  • Fender Japan Traditional 70s Ash Telecaster RW Surf Green
  • Squier Contemporary Telecaster HH - Dark Metallic Red
Search
Search:
Login
Shopping Cart
shopping cart
Categories
Banner
dbx
soundcraft
JBL
shure
Sennheiser
Fender
Ibanez
Mapex
Zildjian
Alesis
Mackie
RCF
Allen & Heath
Peavey
Midas
AKG
Meinl
Marshall
Gallien & Krueger
Gibraltar
Others

Widget Ongkir & Cek Resi JNE

»

#2 of 6 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow BOSS GT-1 Guitar Multi-effects Pedal

Price Rp 3.080.000 Beli

Flagship Amps and Effects in a Portable Package

Powered by their flagship GT-series engine, BOSS's GT-1 guitar multi-effects pedal packs their best amp models and effects into a compact floor unit. A streamlined interface makes choosing and tweaking patches quick and easy. Keep an eye on your parameters with the easy-to-read backlit LCD. Take command of your performance with the GT-1's assignable control switch and expression pedal. Enjoy a clean, noise-free signal, courtesy of 24-bit converters and BOSS's proprietary Adaptive Focus method. The BOSS GT-1 guitar multi-effects pedal fits easily in your gig bag, thanks to its smooth, modern design, and runs for up to seven hours on four AA batteries.

BOSS GT-1 Guitar Multi-effects Pedal at a Glance:

  • Exceptional sound in a portable package
  • Streamlined interface makes choosing and tweaking patches a piece of cake
  • Footswitches and external jacks pack maximum control into a small space
  • BOSS Tone Central and BOSS Tone Studio expand your capabilities

Exceptional sound in a portable package

The GT-1 is armed with BOSS's flagship-class GT sound engine, so it yields exceptional tone and incredible sound-shaping capabilities. There are 108 effects packed into the GT-1, ranging from classic stompboxes like the OD-1 Overdrive to modern MDP-powered effects. A plethora of COSM amp models is also at your fingertips. There's even a 32-second phrase looper onboard! BOSS's proprietary Adaptive Focus method improves the signal-to-noise ratio of the 24-bit converters. And everything is jammed into a 2-pound floor unit that fits easily in your gig bag's accessory compartment.

Streamlined interface makes choosing and tweaking patches a piece of cake

When we tested out the BOSS GT-1 here at Sweetwater, we found that it's child's play to navigate around its streamlined interface. Beginners can discover cool tones right away, and experienced guitarists can dial in advanced parameters quickly and intuitively. Select patches by genre, distortion, or effect type with the Easy Select function. Effortlessly tweak drive, modulation, and echo tones with the Easy Edit function. Clearly laid-out panel buttons provide quick on/off switches for effect groups and unlock deeper parameters for fine-tuning your sound.�A backlit LCD makes monitoring your parameters a breeze.

Footswitches and external jacks pack maximum control into a small space

Achieve control over patch selection, tuner access, looper control, and more with the BOSS GT-1's footswitches. The freely assignable control switch serves as a tap tempo, effects on/off, and more. The onboard expression pedal manipulates volume, wah, and other effects parameters. Increase the GT-1's capabilities with up to two external footswitches. Or add a second expression pedal for more real-time control. You can also plug the GT-1 directly into your DAW via USB for recording and re-amping.

BOSS Tone Central and BOSS Tone Studio expand your capabilities

Download free patch collections for your GT-1 from BOSS Tone Central. These patches were crafted by professional guitarists and are dialed in and ready to use. They also make great starting points for players who want to craft their own custom sounds. The free BOSS Tone Studio editor/librarian software provides integrated access to all of BOSS Tone Central's patch collections.

BOSS GT-1 Guitar Multi-effects Pedal Features:

  • Guitar multi-effects packed into a compact floor unit
  • Easy Select and Easy Edit functions make choosing and tweaking patches quick and easy
  • Easy-to-read backlit LCD for keeping an eye on your parameters
  • Assignable control switch and expression pedal for controlling your performance
  • 24-bit converters and BOSS's proprietary Adaptive Focus method offer excellent sound quality
  • Smooth, modern design fits easily in your gig bag
  • 4 AA batteries provide up to 7 hours of playing time
  • Download free ready-to-play patches from BOSS Tone Central

The BOSS GT-1 packs awesome tones into a compact guitar multi-effects pedal.

Tech Specs

Pedal Type Multi-FX
Number of Effects 108
Effects Types Delay, Reverb, Modulation, Wah, Overdrive and more
Amp Modeling Yes
Looper Up to 32 seconds
Inputs 1 x 1/4" (instrument), 1 x 1/8" (aux in)
Outputs 2 x 1/4" (main out), 1 x 1/4" (headphones)
USB 1 x Type B
Other I/O 1 x 1/4" (control 2/3, expression 2)
Expression Control Yes
Computer Connectivity USB
Compatibility Boss Tone Central (download patches), Boss Tone Studio (editor/librarian)
Power Source 9V DC power supply (sold separately) / 4 x AA batteries
Height 2.9"
Width 12.06"
Depth 6"
Weight 2 lbs. 14 oz.
Product Scroller
Information
Pembayaran
BCA

752-024-4110

A/N : Tony Kurniawan


Mandiri

900-00-2522173-1

A/N : Tony Kurniawan


News
19 November 2018
Pesanan Mic Drum AKG D112 MKII Meluncur Ke Badung, Bali
Asoy... AKG D112 MKII... Buat kick bass soundnya bener2 sadis... Terbukti kalau AKG lah yang punya sound bener2 hidup, bergairah abiz... Thx Brader untuk jemputannya... Kini perform sound drumnya bener2 jadi lebih perfect dengan tambahan alat ini... Enjoy... Pesanan sudah kami proses via JNE... Salam Sukses. detail

19 November 2018
Pesanan Kabel Interlink Bespeco SLYS2J300 Meluncur Ke Kediri, Jawa Timur
Tengkyu Brader sudah jemput Intelink Cable SLYS2J300 dari Bespeco... Daripada cape2 bikin custom cable, Bespeco jauh lebih baik untuk aksesoris sound system... Low noise, tidak gampang putus & sound juga makin lebih bersih... Enjoy... Pesanan sudah kami proses via JNE... Salam Sukses. detail

19 November 2018
Pesanan Soundcard Behringer UMC202HD Meluncur Ke Cikupa, Kab. Tangerang, Banten
Dibungkus... Behringer UMC202HD oleh Brader kita yang super tajir dari Cikupa... Thx Brader sudah jemput di IMS... Jadi juga bikin projecan home recording dengan alat ini... Mixing juga jadi lebih lancar & cepat tuntas... Pesanan sudah kami proses via JNE... Salam Sukses. detail

19 November 2018
Pesanan Gitar Akustik Elektrik Cort AD810E OP Meluncur Ke Pademangan, Jakarta Utara
Dan berangkat... Cort AD810E OP... Gitar akustik elektrik mumer yang soundnya bener2 crispy... Enak digenggam & juga dimaenkan... Thx Kak sudah jemput lagi gitar ini untuk kesekian kalinya... Terbukti biarpun harga mumer, kualitas soundnya tidak mengecewakan... Asyik bangetz... Happy Coustic... Pesanan sudah kami proses via GOJEK... Salam Sukses. detail

19 November 2018
Pesanan Kabel Instrumen D'Addario Planet Waves PW-AMSG-10 Meluncur Ke Tanah Abang, Jakarta Pusat
Meluncur... D'Addario Planet Waves PW-AMSG-10... Kabel seri American Stage jauh lebih baik & pasti hasil suaranya bener2 memuaskan... Salah satu pilihan yang terbaik dari yang lain... Thx Brader untuk jemputannya... Mantap dijiwa... Pesanan sudah kami proses via GOJEK... Salam Sukses... detail

19 November 2018
Pesanan Stand Gitar Hercules GS412B Meluncur Ke Kab. Nganjuk, Jawa Timur
Tengkyu Brader sudah jemput Hercules GS412B... Stand gitar yang bener2 keren, kuat, kokoh & tangguh untuk taro gitar kesayangan... Mantap... Pesanan sudah kami proses via WAHANA... Salam Sukses. detail

17 November 2018
Pesanan Mixer Behringer Xenyx Q802 USB Meluncur Ke Kebon Jeruk, Jakarta Barat
Dan berangkat... Behringer Xenyx Q802USB... Yang tak kalah menarik di malming ini Brader yang satu ini mau bikin project recording dengan membeli item ini... Inspirasi saturday night bener2 menarik perhatian... Jadi kesempatan ini cuma datang 1 kali... Jadi jangan disia2kan juga... Ciptakan kreasimu... Semoga project nya berjalan dengan lancar... Pesanan sudah kami proses via GOJEK... Salam Sukses. detail

17 November 2018
Pesanan Gitar Akustik Elektrik Cort AD810E OP Meluncur Ke Pademangan, Jakarta Utara
Tengkyu Kak Yolanda... Balik lagi nih boyong gitar... Kali ini Cort AD-810E OP yang disikat... Bener2 kalau pecinta gitar akustik harus wajib punya koleksi gitar ini juga... Mulai dari yang mumer smp yang mahal apalagi di harga yang super miring seperti di IMS... Mantap harganya... Itemnya juga mantep dijiwa... Kualitas pastinya bener2 memuaskan... Maenkan akustikmu... Ciptakan kreasi yang lebih bener2 powerfull... Pesanan sudah kami proses via GOJEK... Salam Sukses. detail

17 November 2018
Pesanan DI Box Behringer GI100 Meluncur Ke Kelapa Gading, Jakarta Utara
Di bungkus... Behringer GI100 1unit... Thx Brader untuk belanjanya... Teman baru buat instrumen kesayangan... Manggung juga hasilnya gak akan sia2... Sound nya bakalan jadi lebih peka... Pesanan sudah kami proses via JNE... Salam Sukses. detail

15 November 2018
Pesanan Tuner Gitar Korg Pitchclip PC-1 Black Meluncur Ke Banda Aceh, D.I. Aceh
Tengkyu Brader yang jauh2 dari Aceh sudah jemput Korg PC1... Tuner impian yang dari kemarin diinginkan akhirnya berhasil dieksekusi... Wuih... Keren banget deh performing tunernya... Apapun jadi cepat buat tuning gitar kesayangannya... Gak perlu khawatir lama2 untuk steam nada... Pesanan sudah kami proses via SiCepat... Salam Sukses. detail

» index berita
Testimonial
Enrico
Dari kemarin nyari valeton dapper acoustic mini ga ketemu2, akhirnya dapet nih disini. Malemnya chat besoknya paginya barang langsung sampe dirumah, responnya cepet bgt gokil!

Ami
Beberapa kali beli barang dari bung Tony. Pesan, bayar langsung diantar.... memuaskan, kualiatas barang ok punya.

Albert
Kabel jack bespeco 3m uda sampai nih bos. Packing aman, barang mantap, pengiriman cepat. Di tes, bagus, ga ada noise,, mantap dah, thx bos, sukses terus.

Ferdiansyah
Sellernya ramah & fast respon. Barang juga cepat sampai. Awalnya mau beli di tokped tapi udah kesorean, tapi tetep dilayanin walau manual .. proses satu jam barang sampai! Toko ini recomended. Gak ny... detail

Salim_alamsyah
[URL]
Salam sukses selalu.terima kasih bosskuh pak tony yg selalu respect sama pelanggan,Pesanan equalizer bss fcs 966 sudah mendarat dengan mulus dijonggol nih,dan sedang saya test zoos mantap perfect bang... detail

Arema Warda
Salam sukses ya brader, terima kasih blackstar fly stereo nya sudah sampai dengan selamat. Ane puas sekali belanja di sini, semoga terus berjalan dan makin sukses toko musik nya, the best place to b... detail

» lihat testimonial
» isi testimonial
 

© 2015 www.imaginationmusicstore.com

"Buat musikmu sesuai dengan imajinasimu"

Senin - Sabtu, Pkl. 10.30 - 18.00

Minggu & Tanggal Merah libur

Hubungi Kami di :

TONY KURNIAWAN

HP / WA : 081384476898

Pin BB : D88A26A3

Email :imagination.music15@gmail.com

Facebook : Imagination MusicStore

Blog : www.imaginationmusicstore.blogspot.com