Selamat datang di website kami di www.imaginationmusicstore.com Kami adalah distributor penjual professional sound system, pro audio, mic, conference system, dan alat musik terlengkap di Jakarta! Pastikan anda melihat halaman PROFIL terlebih dahulu untuk melihat ketentuan yang berlaku
  • JBL EON615
  • Novation Launchkey Mini MKII MIDI Controller
  • Yamaha HS5 Active Monitor Studio
  • HK Audio Lucas Nano 300
  • Audio Technica AT2020
  • Focusrite Scarlett Studio Pack 2nd Generation
  • Squier Classic Vibe Tele `50s Maple Neck Vintage Blonde
  • BOSS GT-1 Guitar Multi-effects Pedal
  • Cort AD810E Acoustic Guitar with Electric Pickup
  • Sennheiser EW 335 G3 Cardioid Microphone Wireless System
  • Ibanez Talman TMB100 4-String Electric Bass Guitar
  • Tama Superstar Hyperdrive Maple ML62HZBNS 6-piece
  • Behringer CMD Studio 4A DJ Controller
  • Pearl Crystal Beat 6-Piece Shell Pack Ultra Clear
  • GFI System Specular Tempus Reverb & Delay Guitar Pedal
  • CORT CEC-1-OP Acoustic Electric
  • Mooer Red Truck Effect Strips
  • Fender Japan Classic 60s Jazzmaster RW Old Candy Apple Red
  • Cort KX500MS SDG Star Dust Green
  • TC Electronic Hall of Fame 2 Reverb Pedal
Search
Search:
Login
Shopping Cart
shopping cart
Categories
Banner
dbx
soundcraft
JBL
shure
Sennheiser
Fender
Ibanez
Mapex
Zildjian
Alesis
Mackie
RCF
Allen & Heath
Peavey
Midas
AKG
Meinl
Marshall
Gallien & Krueger
Gibraltar
Others

Widget Ongkir & Cek Resi JNE

» »

#4 of 4 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow Pioneer XDJ-RX All-in-one DJ System for Rekordbox With a dual-deck

Price Rp 21.500.000 Beli

GET READY FOR THE NEXT GENERATION

The XDJ-RX is the perfect marriage of two USB-driven players, a 2-channel mixer, pad control, and a large screen with dual waveform display. It inherits much of its DNA from our club-standard set-up to bring you powerful performance features – including Loop Slice – and you can also use it as a stand-alone mixer.

KEY FEATURES

  • DUAL WAVEFORM DISPLAY

    The 7-inch, full-colour LCD screen displays information from both players simultaneously, including waveforms, playback position, BPM and beat grids. You can easily browse and select tracks, with easy access to artwork and Hot Cue info.

  • BEAT PERFECT

    Quantize snaps cues and loops to the rekordbox beat grid for a reliable performance every time.

  • MORE CREATIVE FREEDOM

    Automatically beat match up to 2 decks playing tracks analysed in rekordbox, leaving you free to focus on adding your unique mark on the mix.

  • SLIP MODE

    Keep tracks playing muted during live edits such as loop, scratch or reverse. Release the jog wheel and the track comes back at exactly the right place.

  • REKORDBOX DJ

    From 1 November 2016, you get a free rekordbox djlicence key bundled with the XDJ-RX. Can't find it in the box? Simply request your license key here

    If you bought your XDJ-RX before 1 November 2016, you can request your free license key here until 31 January 2017.

  • Slice and dice

    Use the tactile pads to instantly trigger Hot Cues and Auto Beat Loops. Or slice tracks on-the-fly with the Loop Slice function, which has single and continuous playback modes so you can choose a Loop Slice to suit your style.

  • Let's get digital

    Simply plug in your rekordbox USB or connect your iPhone, iPod touch or Android smartphone to load tracks directly to the XDJ. Access a multitude of advanced performance features by preparing your tracks inrekordbox or using the rekordbox app.

  • Play and record

    Simultaneously playback and record tracks thanks to the dual USB ports – so 2 DJs can play and record the set at the same time, without sacrificing an input.

  • Additional connectivity

    Use the XDJ as a controller for DJ software via MIDI connection.

  • High-quality audio

    The XDJ-RX’s sound design borrows from our top-flight set-ups, with high-quality digital sound processing, reduced distortion, and accurate sound reproduction.

  • Wi-Fi Music

    Wirelessly connect* to rekordbox to play your music from your PC/Mac, smartphone or tablet.
    * You'll need a wired connection to a wireless LAN router (router not included).

  • Melodics

    Pad drumming has become a trend for DJs. Melodics is an app that helps you to learn cue point drumming techniques and build muscle memory for amazing performances.Get it now

    Specifications :

    Main Features

    Plays

    • MP3
    • AAC
    • WAV
    • AIFF
    • iOS version of rekordbox: MP3 and AAC only

    Dual USB record

    Yes

    USB Storage Support

    • FAT
    • FAT32
    • HFS+

    MIDI Control

    Yes

    ProDJ Link

    Yes

    P-LOCK Fader Cap

    Yes

    Plug and Play

    Yes

    Auto Standby

    Yes

    Included DJ Software

    rekordbox™ (free download)

    Software System Requirements

    Windows:
    Windows 10, 8.1, 7 (The latest service pack)

    Mac:
    • macOS Sierra 10.12 (Updated to the latest version)
    • OS X 10.11, 10.10, 10.9 (Updated to the latest version)

    For more information visit rekordbox.com

    Specifications

    Width

    728.2 mm

    Height

    104.2 mm

    Depth

    411.9 mm

    Weight

    8 kg

    Soundcard

    24 bit/48 kHz

    Frequency Range

    20 - 20,000 Hz

    Sampling Rate

    44.1 kHz

    A/D, D/A Converter

    24 bit

    Signal-to-Noise Ratio

    > 101 dB (USB)

    Distortion

    < 0.003 % (USB PLAY)

    Audio Output Voltage

    • 12.3 Vrms (XLR)
    • 7.8 Vrms (RCA)

    Headroom

    19 dB

    Power Consumption

    34 W

    Performance Control

    Channels

    2

    Deck Control

    2

    Jog Wheel

    149 mm durable aluminium jog wheel (4-point illumination)

    Sound Color FX

    • Crush
    • Filter
    • Gate/Comp
    • High & Low Pass filter
    • Noise

    Beat FX

    • Delay
    • Echo
    • Flanger
    • Pitch roll
    • Reverb
    • Spiral
    • Trans

    FX Parameters

    4 buttons

    Hot Cues

    4 per deck

    Active Loop

    Yes

    Autoloop

    Yes

    Auto Beat Loop

    Yes

    Loop Slice

    Yes

    Slip Mode

    Yes

    Beat Sync

    Yes

    Quantize

    Yes

    Shift Mode

    Yes

    WaveZoom

    Yes

    Vinyl Speed Adjust

    Yes

    Terminals

    Audio Sources

    • Computers (Mac/Windows PC)
    • USB storage devices (flash memory/HDD, etc.)
    • iPhone/iPad/iPod touch, Android phones/Android Tablets

    Inputs

    • 2 PHONO/LINE (RCA)
    • 1 MIC (1/4 inch Jack)
    • 1 MIC (XLR/Jack Combo)

    LAN

    1 (100Base-TX)

    USB

    • 2 USB A ports
    • 1 USB B port

    Grounding Post

    Yes

    Outputs

    • 1 MASTER (RCA)
    • 1 MASTER (XLR)
    • 1 BOOTH (1/4 inch Jack)
    • 2 HEADPHONE MONITOR (1/4 inch Jack, mini-jack)
Product Scroller
Information
Pembayaran
BCA

752-024-4110

A/N : Tony Kurniawan


Mandiri

900-00-2522173-1

A/N : Tony Kurniawan


News
13 November 2018
Pesanan Efek Gitar Mooer 015 Brown Sound Meluncur Ke Kab. Sindereng Rappang, Sulawesi Selatan
Tengkyu Brader Kadek yang jauh2 dari Sulawesi sudah jemput Mooer 015 Brown Sound... Pecinta peavey yang gak mau terlewatkan koleksinya... Wajib koleksi efek ini dengan suara khas ala peavey yang rock classicnya bener2 kental banget... Happy Shredding... Pesanan sudah kami proses via J&T... Salam Sukses detail

13 November 2018
Pesanan Stand Saxophone Hercules DS431B Meluncur Ke Serang, Banten
Thx Brader dari Serang sudah jemput Hercules DS431B... Stand buat saxophone kecil... Mudah dibawa kemana2 tinggal dilipat saja bila tidak mau digunakan.... Irit tempat & bahan bener2 kuat elastis... Pesanan sudah kami proses via WAHANA... Salam Sukses. detail

13 November 2018
Pesanan Stand Gitar Hercules GS412B Meluncur Ke Cilandak, Jakarta Selatan
Tengkyu Brader sudah jemput Hercules GS412B... Stand gitar jaman now... Modelnya bener2 keren, mudah dirakit, enteng & mudah dibawa kemana2 juga... Gak salah pilih... Bahannya bener2 kuat, awet & tahan lama... Pantes banget buat gitar apapun... Pesanan sudah kami proses via JNE... Salam Sukses. detail

13 November 2018
Pesanan Efek Bass Behringer BEQ700 & Patch Cable Bespeco SLPP015X3 Meluncur Ke Pesanggrahan, Jaksel
Tengkyu Brader sudah boyong Behringer BEQ700 Bass Graphic Equalizer & Bespeco SLPP015X3 Patch Cable... Inilah bassist setia... Perhatian sama bass nya... Dengan adanya alat ini, bikin sound bass nya bener2 ampuh & lebih lembut... Enjoy with your new gear... Pesanan sudah kami proses via GRAB... Salam Sukses detail

12 November 2018
Pesanan Efek Gitar Boss MT2 Metal Zone Meluncur Ke Karawaci, Tangerang, Banten
Dan berangkat... Boss MT2 Metal Zone... Efek stompbox si hitam manis dengan kualitas yang super sanggar total... Thx Brader... Yang dicari akhirnya didapatkan di IMS... Musikmu dijamin 100% rock n roll... Enjoy with your new gear... Pesanan sudah kami proses via JNE... Salam Sukses... detail

12 November 2018
Pesanan DI Box Nux PDI-1G Meluncur Ke Ciputat, Tangerang Selatan, Banten
Tengkyu Brader sudah boyong Nux PDI-1G... Active DI Box dengan harga yang super mumer & tidak bikin kantong nangis... Kualitas is the best buat bass elektrik anda.... Enjoy... Pesanan sudah kami proses via JNE... Salam Sukses. detail

12 November 2018
Pesanan Mixer Behringer Xenyx Q802 USB Meluncur Ke Tanah Abang, Jakarta Pusat
Berangkat... Behringer Xenyx Q802USB... Mixer mungil super keren yang dilengkapi juga dengan soundcard... Mau record untuk home recording sangat memuaskan... Dengan fasilitas 8 channel & record alat musikpun juga makin lebih asyik... Thx Brader untuk belanjanya... Selamat mencoba... Pesanan sudha kami proses via GOJEK... Salam Sukses... detail

10 November 2018
Pesanan Pedal Gitar Vox V845 Classic Wah Wah Meluncur Ke Bandar Lampung, Lampung
Dan berangkat... Vox V845 Pedal Gitar yang WAH banget... Boutique pedal paling langka & super limited stock akhirnya diboyong oleh brader yang satu ini... Thx Brader yang ada di Lampung... Soal pedal WAH inilah jagonya... Gak usah diragukan... Dari bahan saja sudah besi babet, sound WAH nya juga bener2 cetar & jadi pahlawan abizz... Hehehe... Enjoy with your new gear... Pesanan sudah kami proses via JNE... Salam Sukses detail

10 November 2018
Pesanan Kabel MIDI Bespeco SLMM300 Meluncur Ke Kab. Sukoharjo, Jawa Tengah
Tengkyu Brader sudah belanja di IMS... Belanja kabel MIDI SLMM300 dari Bespeco yang super kece penampilannya... Top abiz dengan kabel MIDI ini... Low noise... Pesanan sudah kami proses via JNE... Salam Sukses. detail

10 November 2018
Pesanan MIDI Controller Samson Carbon 49 Meluncur Ke Kab. Gowa, Sulawesi Selatan
Tengkyu Brader yang jauh2 dari Sulawesi sudah jemput Samson Carbon 49... Sempat membela-belakan waktu untuk berkonsultasi mengenai MIDI Controller & budget untuk recording, akhirnya pilihan jatuh pada MIDI Controller warna putih susu ini... Thx Banget sudah berbelanja di IMS... Selamat berkreasi... Semoga cepat mendarat & bisa mengerjakan projek recordingnya.... Pesanan sudah kami proses via JNE... Salam Sukses. detail

» index berita
Testimonial
Enrico
Dari kemarin nyari valeton dapper acoustic mini ga ketemu2, akhirnya dapet nih disini. Malemnya chat besoknya paginya barang langsung sampe dirumah, responnya cepet bgt gokil!

Ami
Beberapa kali beli barang dari bung Tony. Pesan, bayar langsung diantar.... memuaskan, kualiatas barang ok punya.

Albert
Kabel jack bespeco 3m uda sampai nih bos. Packing aman, barang mantap, pengiriman cepat. Di tes, bagus, ga ada noise,, mantap dah, thx bos, sukses terus.

Ferdiansyah
Sellernya ramah & fast respon. Barang juga cepat sampai. Awalnya mau beli di tokped tapi udah kesorean, tapi tetep dilayanin walau manual .. proses satu jam barang sampai! Toko ini recomended. Gak ny... detail

Salim_alamsyah
[URL]
Salam sukses selalu.terima kasih bosskuh pak tony yg selalu respect sama pelanggan,Pesanan equalizer bss fcs 966 sudah mendarat dengan mulus dijonggol nih,dan sedang saya test zoos mantap perfect bang... detail

Arema Warda
Salam sukses ya brader, terima kasih blackstar fly stereo nya sudah sampai dengan selamat. Ane puas sekali belanja di sini, semoga terus berjalan dan makin sukses toko musik nya, the best place to b... detail

» lihat testimonial
» isi testimonial
 

© 2015 www.imaginationmusicstore.com

"Buat musikmu sesuai dengan imajinasimu"

Senin - Sabtu, Pkl. 10.30 - 18.00

Minggu & Tanggal Merah libur

Hubungi Kami di :

TONY KURNIAWAN

HP / WA : 081384476898

Pin BB : D88A26A3

Email :imagination.music15@gmail.com

Facebook : Imagination MusicStore

Blog : www.imaginationmusicstore.blogspot.com